Home / Stiri / Muzica / Mike Diamondz – Bubblin
Mike Diamondz – Bubblin

Mike Diamondz – Bubblin

Mike Diamondz a inceput anul 2017 in forta cu piesa Bubblin despre care spune ca este „impertinenta si sexy” si cu care isi doreste sa aiba cel putin succesul pe care l-a avut cu Fire si La Onda peste hotare.

„Probabil ca cel mai mare defect al meu este sa compun fara sa tin cont de un stil muzical anume ce poate sa-mi apartina sau de o linie definita bazata pe stil, ma plictisesc repede de rutina si tocmai de aceea am ales sa ma desfasor in domeniul artei muzicale deaorece imi permite sa-mi schimb temperamentul de cate ori simt nevoia si sa-mi imortalizez starile prin piesele care le compun. Ceea ce ma inspira pun pe foaie si devine un chalenge sa pot sa-l intreprind. Acesta este si motivul pentru care se regasesc multe stiluri muzicale in discografia mea. Am inceput cariera muzicala pe acest fond: tot ce-mi place sa aud transform intr-o amprenta personala…

Mike Diamondz a lansat La Onda in 2015, iar in acelasi an lansa impreuna cu LLP piesa Fire. Dupa aceea, a colaborat cu F. Charm pentru Pan’ la fund, un track cu care au reusit sa starneasca discutii. Anul trecut a mai bifat doua colaborari, una cu Skizzo Skillz pentru Nu e ce auzi la radio, iar apoi cu Stres pentru Banii.

Cum vi se pare noua piesa Mike Diamondz? Dam de ea prin club?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: