MefX feat. Maximilian – Spune-mi ce vrei

Okapi Sound și Music Expert prezintă astăzi videoclipul celui de-al doilea single MefX, „Spune-mi ce vrei”, realizat în colaborare cu Maximilian. Lansarea a avut loc pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook MefX.

Filmările s-au desfășurat în două locații diferite pe parcursul a două zile în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), care nu este la prima colaborare cu cei doi artiști.

„Melodia am făcut-o anul trecut, am modificat-o de mai multe ori până a căpătat forma finală, motiv pentru care am tot amânat lansarea. „Spune-mi ce vrei” reprezintă un episod din viața de cuplu”, a declarat MefX.

„Spune-mi ce vrei” vine după primul single MefX, „Nu te-am avut”, care a fost lansat în luna decembrie și a fost destinat exclusiv mediului online.

MefX și Maximilian nu se află la prima colaborare, lucrând împreună la „Sophie”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese din playlisturile radiourilor din România, iar videoclipul depăsește 13.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Urmariti aici videoclipul.

%d blogeri au apreciat: