Matteo “Piesa “Amandoi” este inspirata din viata mea”

“Amandoi” este titlul celui mai nou single semnat Matteo, pe care artistul l-a facut cadou fanilor sai in perioada Sarbatorilor de iarna. In mai putin de trei saptamani, “Amandoi” a strans peste 700 de mii de view-uri pe un singur cont de Youtube, bucurandu-se de un feedback mai mult decat pozitiv din partea fanilor si publicului de specialitate.

“Noul meu single este o piesa care a prins foarte bine la public in timpul concertelor mele. La scurt timp de la aparitia ei pe net, fanii de pe Facebook au reactionat foarte bine, indragostindu-se imediat de “Amandoi”. Piesa, pe care-am scris-o in aproximativ jumatate de ora, e inspirata din viata mea, din lucruri ce mi s-au intamplat mie, absolut oricine putand sa se regaseasca in versurile ei.” a declarat Matteo.

Dupa ce anul trecut Matteo a luat cu asalt topurile muzicale cu piesa “Push It”, continuand cu “Tu Tu Tu”, acum artistul revine in forta cu noul single “Amandoi”, ce se afla deja in playlist-turile posturilor de radio mainstream din Romania.

Aici puteti asculta cel mai nou single semnat Matteo – Amandoi.

PLAY!

%d blogeri au apreciat: