Home / Stiri / Muzica / Matteo “Piesa “Amandoi” este inspirata din viata mea”
Matteo “Piesa “Amandoi” este inspirata din viata mea”

Matteo “Piesa “Amandoi” este inspirata din viata mea”

“Amandoi” este titlul celui mai nou single semnat Matteo, pe care artistul l-a facut cadou fanilor sai in perioada Sarbatorilor de iarna. In mai putin de trei saptamani, “Amandoi” a strans peste 700 de mii de view-uri pe un singur cont de Youtube, bucurandu-se de un feedback mai mult decat pozitiv din partea fanilor si publicului de specialitate.

“Noul meu single este o piesa care a prins foarte bine la public in timpul concertelor mele. La scurt timp de la aparitia ei pe net, fanii de pe Facebook au reactionat foarte bine, indragostindu-se imediat de “Amandoi”. Piesa, pe care-am scris-o in aproximativ jumatate de ora, e inspirata din viata mea, din lucruri ce mi s-au intamplat mie, absolut oricine putand sa se regaseasca in versurile ei.” a declarat Matteo.

Dupa ce anul trecut Matteo a luat cu asalt topurile muzicale cu piesa “Push It”, continuand cu “Tu Tu Tu”, acum artistul revine in forta cu noul single “Amandoi”, ce se afla deja in playlist-turile posturilor de radio mainstream din Romania.

Aici puteti asculta cel mai nou single semnat Matteo – Amandoi.

PLAY!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte