Home / Stiri / Muzica / Matteo feat. Corina – Ceva nou
Matteo feat. Corina – Ceva nou

Matteo feat. Corina – Ceva nou

Matteo ne ofera o noua piesa, o colaborare surprinzatoare alaturi de Corina – Ceva nou. Noua lor piesa apare direct cu un videoclip colorat in care cei doi se vaneaza si se urmaresc reciproc pentru a se intalni la final.
Ceva nou e un track cu ritmuri orientale pe beaturi dance si un refren catchy cantat de Corina, care are sanse sa ajunga pe radiouri in vara aceasta.

“Este o piesa la care lucrez impreuna cu Mattmanii mei de aproape un an, dar cu toate astea am ascultat-o mereu cu acelasi entuziasm… mereu a fost “ceva nou” pentru noi. Colaborarea cu Corina a venit dintr-o dorinta de a avea pe cineva atat de cool cum e ea pe piesa si, desigur, din prietenia care ne leaga. Piesa asta vorbeste despre felul in care o relatie are nevoie de o inviorare dupa cativa ani, moment in care apar peripetiile.

“Este prima mea colaborare cu Matteo – cool man si a fost super fun. Povestea e una foarte fresh si este despre curajul de a condimenta fara frica o relatie care dupa ani de rutina are nevoie de #cevanou. Este despre flirt, despre bucuria experimentelor, aventura in 2 (plus more :)) ), despre iubire dincolo de conventii si reguli artificiale. E un love story cu diferite viteze, ritmuri, dar cu multa asumare si pofta de viata.

Matteo s-a auzit anul trecut pe radio cu Gandesc cu voce tare si a lansat o piesa alaturi de Gabriel Cotabita – Ce zi linistita, dupa care a colaborat cu Anna Lesko pentru Arunca-ma. Corina, in schimb, a venit cu o piesa cu un mesaj special – Neprevazut, dupa ce in 2015 am ascultat-o cu hitul Fete din Balcani.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte