Martin Garrix – Proxy

La nici 18 ani, olandezul Martin Garrix (aka Martijn Garritsen pe numele sau real) este unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ-i din lume, gratie piesei “Animals”. Acum are un nou single, intitulat “Proxy”.Martin Garrix a debutat in 2012 cu trei piese la Spinnin Records, dupa care in 2013 a dat lovitura. La 16 ani, single-ul sau “Animals” a fost no. 1 in Olanda, Belgia si Marea Britanie si a fost catalogat de critici drept cea mai cantata piesa dance din 2013. Dupa alte doua colaborari cu Firebeatz si Jay Hardway, pustiul minune al EDM vrea sa dea lovitura cu “Proxy”. Sa ascultam teaser-ul!

Oare cum se simte Martin Garrix, care are agenda full si care este headliner-ul unor evenimente la care, daca ar fi in public, nu i-ar fi fost permis accesul? E cool!
Sincer, “Proxy” nu se ridica la inaltimea lui “Animals”, insa cu multa publicitate va reusi sa ia cu asalt topurile de profil. Piesa va fi lansata in curand la Spinnin Records.
Ca tot am pomenit de “Animals”, speram ca ati ascultat bootleg-ul trance al lui Broning pentru hitul lui Martin Garrix. Se aude la toate petrecerile trance de pe toate meridianele, iar Armin van Buuren il pune in fiecare set.
Cum vi se pare noul single al tanarului Martin Garrix?

%d blogeri au apreciat: