Home / Stiri / Muzica / Videoclipuri / MaRLo – Poseidon
MaRLo – Poseidon

MaRLo – Poseidon

Figurand pe lista scurta cu producatorii favoriti ai lui Armin van Buuren, MaRLo isi continua ascensiunea cu o noua piesa instrumentala, care este capabila sa duca orice sistem audio aproape de limita: Poseidon.Nu stim care este legatura dintre Zeul Poseidon (Neptun) si piesa lui MaRLo, insa putem admite ca noua productie a australianului nascut in Olanda e melodica si dreamy pe breakdown, asa cum Poseidon linistea apele marii, dar furioasa si agresiva precum furtunile pe care tot acesta le starnea pentru a-si apara semenii. Play! Pardon, bum!

100% MaRLo sound! Drop-ul este de-a dreptul scandalos de pronuntat, cu o linie de bass ce poate arunca in aer o intreaga arena. Face deja asta Armin van Buuren, care a inclus “Poseidon” atat in seturile sale, cat si pe asteptata compilatie A State of Trance 2014.
Pe aceeasi compilatie mai apare o piesa de la MaRLo, follow-up-ul pentru “Free” (feat. Chloe). Se numeste Haunted si este realizata impreuna cu frumoasa Jano, nimeni alta decat partenera sa de viata. Cine spunea ca muzica trance nu uneste oamenii?
Voua va place “Poseidon”? Piesa, nu zeul!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: