Home / Stiri / Muzica / Mandinga feat. Fly Project – Hello
Mandinga feat. Fly Project – Hello

Mandinga feat. Fly Project – Hello

Mandinga si Fly Project au lansat primul lor feat, “Hello”, single ce beneficiaza de un videoclip, produs de CatMusic si casa de productie a trupei Mandinga, Happiness Production.Mandinga si Fly Project lanseaza videoclipul piesei “Hello”, ce a presupus o adevarata desfasurare de forte.
Regizat de Alex Ceausu, acesta a fost filmat in cadrul Studiourilor MediaPro din Buftea, un spatiu ce a fost transformat intr-o baza militara, cu decoruri impresionante, zeci de actori, dansatori si un invitat special… GEO-O Warrior, un spectaculos vehicul de salvare, care apare pentru prima oara intr-un videoclip. Lansat in 2013, la Salonul Auto Bucuresti, masina de 3.2 tone a facut senzatie pe Internet, despre ea vorbind pana si cei de la TopGear. Desi baietii au fost cei fascinati de aceasta constructie, Elena a fost norocoasa care s-a aflat la volanul ei.
“Nu am planuit aceasta colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesa si echipa noastra s-a apucat de treaba. Dupa ce piesa a prins contur, ne-au propus sa fie feat, iar noi am acceptat. Hello este o productie muzicala Fly Records si desi agenda noastra este una extrem de aglomerata, nu aveam cum sa spunem nu. Ne place piesa”, a spus Tudor, Fly Project.

Filmarile clipului au durat aproape 24 de ore si, desi soarele a fost prietenos in acea zi, scenele nocturne nu au fost deloc usoare pentru niciunul dintre artisti, dar mai ales pentru Elena.
“In timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar cand a trebuit sa filmam noaptea, iar eu eram doar intr-un body… Stateam cu ceaiul fierbinte langa mine, non-stop. Cred ca am baut cativa litri in seara respectiva, de frica sa nu racesc. E greu tare in armata”, povesteste Elena.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: