Home / Stiri / Muzica / Major Lazer feat. Nicki Minaj – Run Up
Major Lazer feat. Nicki Minaj – Run Up

Major Lazer feat. Nicki Minaj – Run Up

Major Lazer colaboreaza cu nimeni alta decat Nicki Minaj pentru cel mai nou single al lor, Run Up. Alaturi de PARTYNEXTDOOR, trio-ul electro vin cu un track plin de influente din Caraibe, numai bun de dansat.
Run Up e posibil sa faca parte de pe urmatorul album al proiectului pastorit de Diplo, Music is the Weapon, si care va include colaborari cu Usher, Sam Hunt sau Sia si Travis Scott. Albumul inca nu are o data oficiala de lansare, dar va aparea candva in cursul acestui an.

Nicki Minaj a anuntat si ea ca lucreaza la un alt album, nu a mai venit cu un material de la The Pinkprint incoace, dar a fost prezenta pe mai multe colaborari. In primul rand, apare pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker, iar noi am tot ascultat-o alaturi de Ariana Grande pe piesa Side to Side.

Major Lazer sunt si ei prezent in topurile si playlisturile de peste tot datorita single-ului Cold Water, un featuring cu Justin Bieber care va fi inclus si pe acest album. In plus, ei au avut unul dintre cele mai de succes single-uri ale anului 2015, cand alaturi e MO au dat lovitura cu Lean On.

Va place piesa?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte