Home / Stiri / Muzica / Liviu Teodorescu – Dor de ea (videoclip nou)
Liviu Teodorescu – Dor de ea (videoclip nou)

Liviu Teodorescu – Dor de ea (videoclip nou)

Liviu Teodorescu vine cu o noua piesa si un videoclip luat din filmele de actiune cu hoti si politisti pe urmele lor, in care el si si o fata joaca rolurile principale – Dor de ea.
“Atat povestea clipului, cat si cea a textului, sunt usor complicate. Piesa este intoarsa pe toate partile si ies la iveala contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fosta iubita care reapare in viata mea, desi eu sunt implicat intr-o alta relatie. Cateodata mai si gresesti si trebuie sa recunosti. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de actiune cu urmariri, pistoale, dolari, catuse si… doua iubite. Va invit sa-l urmariti!”

Piesa “Dor de ea” este compusa si produsa in totalitate de Liviu Teodorescu. “Spre finalul productiei am fost ajutat de Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma”, completeaza cantaretul.

Liviu Teodorescu a cochetat inca de mic cu teatrul, muzica, festivalurile si competitiile muzicale, insa a devenit cunoscut datorita participarii la concursul Vocea Romaniei. Dupa ce a iesit din emisiunea a lansat alaturi de mentorul sau, Marius Moga, Electronic Symphony, pentru ca apoi sa se auda pe radio cu Asa e dragostea, intr-un featuring cu Andra. Liviu a mai lansat Un loc in viata ta, In bratele tale, Tot ce mi-a ramas, in colaborare cu Robert Toma si Adda si Tarziu, dar compune si pentru alti artisti de la noi.

Va place noua piesa Liviu Teodorescu?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte