Home / Stiri / Muzica / Lil Wayne feat. Drake – Believe Me (piesa noua)
Lil Wayne feat. Drake – Believe Me (piesa noua)

Lil Wayne feat. Drake – Believe Me (piesa noua)

S-a deschis sezonul pentru rap! Lil Wayne lanseaza primul sau single de pe noul lui album, un featuring cu Drake in care fiecare arunca sageti catre cei care au o problema cu ei – Believe Me.
The Carter V e un album foarte asteptat, Lil Wayne nu a mai scos nimic de anul trecut de la I Am Not A Human Being II, material criticat pentru productie si versuri si care nu s-a ridicat deloc la nivelul precedentului disc, The Carter IV. In 2011 Lil Wayne vindea aproape un milion de copii cu cel de-al noulea disc de studio si reusea sa il intreaca pe Regele Rock’n Roll-ului in topul Hot 100 avand cele mai multe piese intrate in clasament.
Haideti sa vedem cum suna colaborarea lui cu Drake.

Din perioada The Carter IV ne aducem aminte piesa Mirror, o super colaborare cu Bruno Mars, track ce a ajuns pe locul 1 in Billboard Rap Songs. Drake a venit cu un album bun anul trecut, Nothing Was the Same, iar piese ca Started from the Bottom sau Hold On We’re Going Home au ajuns in topurile muzicale. Zilele astea se pare ca el si Jay Z au ceva de impartit si isi arunca piese si versuri ca la tenis. In schimb, Lil Wayne a anuntat ca dupa acest album e foarte posibil sa nu mai lanseze nimic solo si sa se rezume la colaborari, cum a fost cazul Senile.

Ce ziceti de piesa asta? Anunta ceva interesant pentru The Carter V?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: