Home / Filme / Life after Beth, o comedie romantica despre zombie
Life after Beth, o comedie romantica despre zombie

Life after Beth, o comedie romantica despre zombie

Nu ducem lipsa de filme cu zombie nici anul asta iar vestea buna e ca unele par chiar promitatoare. Cum ar fi Life After Beth, care si-a lansat zilele acestea trailerul:
In 2012, R (Nicholas Hoult) ne-a dovedit ca si zombie pot fi romantici, in comedia horrror WARM BODIES. Anul acesta avem un nou romcomzom, cu alti protagonisti si alta miza. De data asta avem de-a face cu o reprezentanta a sexului frumos care paraseste lumea celor morti si se intoarce la iubitul ei. Life after Beth este o comedie romantica indie, scrisa si regizata de Jeff Baena (I Heart Huckabees) din care aflam povestea lui Zach (Dane deHaan), un tanar care sufera enorm dupa ce si pierde iubita (Aubrey Plaza) intr-un accident tragic. Cand aceasta reinvie in mod miraculos, Zach e hotarat sa recupereze tot timpul pierdut si sa faca tot ce regreta ca nu a facut pana atunci. Doar ca viata alaturi de un zombie este dificila si imprevizibila iar Zach ajunge sa se intrebe daca nu ii era mai bine fara ea. Daca povestea din Warm Bodies isi propunea sa demonstreze ca “iubirea te face uman”, in Life after Beth lucrurile sunt mult mai complicate si merg pe ideea de “ai grija ce-ti doresti…”
Trailerul arata promitator:

In afara de trailer mai am doua motive pentru care imi pun sperante in acest film: distributia -Dane deHaan, Aubrey Plaza, John C. Reilly, Anna Kendrick, Molly Shannon si Paul Reiser si faptul ca filmul a fost primit destul de bine in cadrul festivalului Sundance, unde a avut premiera. Cu siguranta un must-see pentru iubitorii de comedii horror.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte