Home / Stiri / Muzica / Videoclipuri / Lady Gaga – Brooklyn Nights
Lady Gaga – Brooklyn Nights

Lady Gaga – Brooklyn Nights

O noua piesa inregistrata de Lady Gaga a scapat in online si aduce un sound mai melancolic insa dansabil in acelasi timp. Ar fi putut salva “Brooklyn Nights” albumul ARTPOP?
one song *brooklyn nights* you can dance to it, but its melancholy and personal” – asta a spus Lady Gaga despre piesa de mai jos intr-o sesiune de raspunsuri si intrebari pe Twitter in septembrie 2013. Melodia a fost scrisa in septembrie 2010 si ar fi trebuit sa fie inclusa pe ARTPOP insa nu a ajuns in tracklistingul final. Cu toate astea, Brooklyn Nights va fi disponibila in curand prin aplicatia revolutionara cu care artista isi tot ameninta fanii de mai bine de un an.
Lady Gaga si-a declarat de multe ori dragostea pentru Brooklyn, cartierul din New York in care a inceput sa creeze muzica. Sound-ul este diferit fata de ce am gasit pe albumele pana acum.

ARTPOP a fost unul din cele mai asteptate albume din muzica pop in 2013 insa aproape a ca ruinat casa de discuri a artistei. Insuccesul a fost atat mare incat pierderile au inregistrat peste 25 de milioane de dolari si sute de angajati concediati din Interscope Records. Planul de promovare global nu a functionat iar artista si-a concediat toata echipa manageriala cu o saptamana inaintea lansarii. De atunci, prestatiile au fost de la o extrema la alta iar videoclipurile filmate – doua sau trei la numar – nu au fost inca lansate desi erau programate pentru decembrie 2013 si februarie 2014.
– la Jimmy Fallon a cantat ARTPOP cu un show minimalist, totul in alb, concentrat pe muzica, fiind apreciata dupa multa vreme de presa si fani deopotriva
– zilele trecute la SXSW Festival in Texas a pus-o pe artista Millie Brown sa vomite din nou pe ea, socand fanii prezenti si dezgustand online-ul
Ar putea fi “Brooklyn Nights” un single de succes?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte