Home / Stiri / Muzica / Krem – Cand Rasare Soarele (single nou)
Krem – Cand Rasare Soarele (single nou)

Krem – Cand Rasare Soarele (single nou)

Dupa ce a a lansat albumul “Aici sau la Pachet?” alaturi de Smokey, Krem lanseaza primul single solo, alaturi de Mango Records – “Cand Rasare Soarele”, despre care finalistul Romanii au Talent spune ca si-ar dori sa devina coloana sonora a oricarui drum spre mare
“La scurt timp dupa ce am semnat cu Mango Records, am vizitat studioul de inregistrari pentru a lucra cu Dorian Oswin (un producator foarte talentat si deschis, membru al echipei Mango) la primul single. In arhiva sa muzicala avea mai multe beat-uri care mi-au starnit curiozitatea, insa cand l-am auzit pe cel de la CRS, m-am entuziasmat si am inceput sa rimez de nebun prin studio. Atunci a iesit ideea cu soarele ce rasare, m-am linistit, am scris piesa si am trecut periodic pe la studio pentru imbunatairi.
Imi place foarte mult cum a iesit produsul final, e o piesa buna, aerisita, de sezon, creata cu scopul de a ne rupe de cotidian si de haos.
Mi-as dori sa devina coloana sonora a oricarui drum spre mare/munte/concediu in genere. Mulumesc mult echipelor Mango Records si Junky SIZE Agency!” a declarat KREM.
PLAY!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte