Home / Stiri / Muzica / Karmin – Pulses ( videoclip )
Karmin – Pulses ( videoclip )

Karmin – Pulses ( videoclip )

Karmin vin cu videoclipul pentru cel mai nou single al lor, Pulses, o piesa cu un sound de imn, un refren interesant si o parte de rap foarte buna, venita de la Amy.Videoclipul incepe ca un film vechi, cu cartoane de titlu si echipa tehnica, si ne duce cu gandul la peliculele de arhiva care prezentau cele mai noi realizari stiintifice. De data aceasta, duo-ul Amy si Nick chiar a apelat la stiinta si a folosit un instrument numit Cymascope, ce a transformat vocea lui Nick in pattern-uri de lumina.
“In this video, we used a new scientific instrument called the Cymascope to turn Nick’s voice into light patterns. What you’re seeing is what Nick’s voice actually looks like. Vibrational patterns underpin, not only music and our voices, but the stars, planets, and people. The universe is one big musical symphony!!”
Haideti sa vedem mai departe ce a iesit.

Primul lor single de promovare a albumului Pulses a fost Acapella, cu un videoclip foarte colorat si inspirat din vizualurile anilor 90. A urmat apoi I Want It All, iar saptamana viitoare vom putea asculta si primul material al grupului care a reusit sa atraga atentia asupra lor prin interpretarea de coveruri.
Cum vi se pare Pulses? Are acel ceva pentru a ajunge pe radio?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte