Kanye West si-a prezentat integral albumul ‘Yeezus’ in cadrul unui concert. Vezi show-ul pus in scena de artist – VIDEO

Kanye West a profitat de prezenta pe scena in cea de-a treia zi a festivalului Governors Ball 2013 si le-a oferit fanilor sai un show complet. Artistul a interpretat in exclusivitate piesele incluse pe cel de-al saselea album, intitulat “Yeezus”.

Cum s-a manifestat Kanye West cand un alt barbat a atins-o pe Kim Kardashian. Vezi reactia de milioane a artistului – FOTO

Prima piesa cantata de artist pe scena din New York a fost “I Am a God”, melodie care exprima perfect conceptul promovat de Kanye prin intermediul acestui nou material discografic. Mai jos poti urmari si tu interpretarea lui West din timpul concertului.
Dupa numeroase controvesre starnite in jurul acestui album, lucrurile s-au mai linistit. “Yeezus” se anunta a fi un material de calitate daca ne gandim ca artistul a colaborat cu nume mari ale industriei muzicale, precum Daft Punk, Rick Rubin si Justin Vernon.

Piesele la care au contribuit cei de la Daft Punk se intituleaza “Black Skinhead”, “On site” si “I Am a God”.

Daft Punk si albumul lor ‘Random Access Memories’ doboara toate recordurile. Discul este deja No. 1 in topuri

Conform ultimelor declaratii facute de Kanye, artistul nu este interesat de sumele de bani pe care le va inca de pe urma acestui nou disc. Rapper-ul a declarat ca atat timp cat albumul va fi ascultat intreaga vara de fanii sai, milioane de exemplare vandute nu il intereseaza abdolut deloc.

%d blogeri au apreciat: