John Puzzle feat Liviu Teodorescu – The Rhythm

John Puzzle si Liviu Teodorescu ne ofera astazi un nou single care promite sa fie hit vara aceasta. The Rhythm e un dance track cu beaturi ample si versuri despre cum o persoana iti poate da peste cap ritmul inimii.Despre acest single Liviu Teodorescu, pe care il stiti pentru participarea sa in primul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, a spus:

Single-ul are trei mari atuuri: o linie melodic reusita, care curge de la sine, versuri frumoase, care au logica si se imbina perfect cu melodia, si o orchestratie rupta parca din strainatate. Am zis sa gandim mare, pentru ca Romania merita ce e mai bun si merita ca standardele sa ii fie ridicate.
Colaborare dintre cei doi a venit foarte natural, iar versurile s-au scris in timp record, cand baietii s-au intalnit intr-o seara la studio.

Am simtit de la inceput o chimie intre vocea lui Liviu si aceasta piesa si ma bucur ca am reusit sa facem un single care speram sa fie un mic ‘boost’ in muzica dance romaneasca”, a spus John Puzzle.

Pe Liviu Teodorescu l-am putut asculta anul trecut in heavy rotation, fiind difuzata cu Electronic Symphony, piesa lui LukOne si Marius Moga. John Puzzle e responsabil pentru piesele Lala Band, printre care si Dance, Dance, Dance, lansata anul trecut sau One Wish, aparuta in aceasta primavara.
Haideti sa ascultam impreuna. PLAY!

%d blogeri au apreciat: