Home / Stiri / Muzica / John Legend – Love Me Now
John Legend – Love Me Now

John Legend – Love Me Now

La trei ani de la aparitia albumului Love in the Future, John Legend vine cu o noua piesa care ne imbie sa traim momentul, pentru ca viata e prea scurta. Love Me Now e titlul noului sau single si beneficiaza de un refren usor de fredonat, asa ca piesa va ajunge cu siguranta in topuri.
Love Me Now promoveaza cel de-al cincilea album de studio al cantaretului american, Darkness and Light, programat sa apara candva spre finalul acestui an, si care va include si o piesa dedicata fiicei sale, Right By You.

“It’s all about lovin’ and livin’ to the fullest, don’t wait till tomorrow. Hold the people you love close to you right now, a spus cantaretul despre noua sa piesa.

Viitorul sau material de studio va include colaborari cu Chance the Rapper, Miguel si Brittany Howard de la Alabama Shakes, iar despre Darkness and Light, John Legend a spus ca “It’s my best work yet”. Precedentul material lansat de John Legend a aparut in 2013 si a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, fiind nominalizat si la Premiul Grammy pentru Best R&B Album. Cel mai de succes single al discului este All of Me, piesa ocupand timp de trei saptamani la rand prima pozitie in Billboard Hot 100.

Va place noua lui piesa?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte