Home / Stiri / Muzica / Jennifer Lopez – Same Girl
Jennifer Lopez – Same Girl

Jennifer Lopez – Same Girl

Dupa ce ne-a oferit o piesa de club, Jennifer Lopez vine cu un nou videoclip si un track care ne duce inapoi la zilele ei din New York. J.Lo lanseaza Same Girl, o piesa care o duce inapoi in Bronx, unde a fost filmat si clipul.Diva ne pregateste si un nou album pentru anul acesta, dar pentru inceput lanseaza o piesa despre care a spus ca nu este un single, ci e doar dedicat fanilor, fiind lansat odata cu atingerea numarului de 30 de milioane de fani pe Facebook. Clipul o duce pe J.Lo prin locurile in care a copilarit, isi intalneste fanii si aduce inclusiv o orchestra la inaltime.
“This was probably the craziest thing I’ve done in my career of music and movies. I like just being able to do things spontaneously, and not have everything so planned out.”
Haideti sa o vedem pe Jenny from the Block in 2014!

Jennifer Lopez ar fi trebuit sa lanseze un album, cel de-al optulea din cariera sa inca de anul trecut, dar din cauza single-ului Live It Up, care s-a descurcat foarte prost in topuri, lansarea a fost amanata. Intre timp, J. Lo a ramas in studio unde a inregistrat cu Chris Brown si rapperul French Montana, desi inca nu stie daca aceste piese vor ajunge pe urmatorul ei disc. Pana atunci mai ascultam o piesa, lansata impreuna cu DJ Mustard – Girls si o trecem pe lista celor mai asteptate albume in 2014. In plus, o putem asculta, din nou, alaturi de Pitbull si cantareata brazilian Claudia Leitte, fiind alesi pentru a canta imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

Cum vi se pare piesa? Credeti ca ajunge in topuri?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte