Home / Stiri / Muzica / Jennifer Lopez – First Love (videoclip)
Jennifer Lopez – First Love (videoclip)

Jennifer Lopez – First Love (videoclip)

Jennifer Lopez incinge si mai tare atmosfera din desertul Mojave alaturi de modelul Dolce & Gabbana in cel mai nou videoclip al ei, First Love. Clipul e alb-negru, dar de departe e unul dintre cele mai bune din cariera ei.Materialul video are o scurta introducere facuta de J. Lo in care ne obisnuim cu peisajul desertic si cautarea iubirii. Barbatul visurilor apare, evident, pe o motocicleta, iar de aici mai departe avem o multime de cadre pasionale intre Jennifer Lopez si David Gandy.
Anthony Mandler este responsabil pentru acest clip filmat in timpul unei furtuni de nisip la inceputul lunii si la care probabil Casper Smart a cam inghitit in sec.
PLAY!

First Love e cel de-al doilea single lansat de J. Lo in promovarea discului AKA, ce va aparea pe 17 iunie. Tracklistul include colaborari cu Iggy Azalea, Nas, Rick Ross, T.I. si Pitbull. Alaturi de Mr. 305 o puteti vedea si in clipul pentru We Are One, imnul Campionatului Mondial de Fotbal. Primul single lansat de Jennifer Lopez a fost I Luh Ya Papi, care in ciuda colaborarii cu French Montana si a clipului controversat, nu a reusit sa se ridice prea mult in topuri.
Va place videoclipul? Intra in top 3 cele mai bune clipuri ale ei?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte