Home / Stiri / Muzica / Jennifer Lopez – First Love (single nou)
Jennifer Lopez – First Love (single nou)

Jennifer Lopez – First Love (single nou)

Jennifer Lopez si-a dat seama ca I Luh Ya Papi nu ii aduce publicitatea de care are nevoie asa ca vine cu un nou single. First Love suna foarte bine, comercial, cu un refren catchy si o linie melodica cu un carling puternic.

First Love e produsa de Max Martin si deja e disponibila pe iTunes, fiind inclusa pe cel de-al optulea album din cariera divei latino.

Ascultati mai jos, e cu totul altceva fata de piesele pe care le-a oferit pana acum in promovarea noului disc si e o intoarcere la stilul dance, care se pare ca o aduce mereu in topuri.

 

Upload Audio – Download Music – Jennifer Lopez – First Love

Noul album Jennifer Lopez apare pe 17 iunie, insa nu are inca un titlu. Chiar si asa, cantareata a oferit discul spre ascultare presei din SUA si titlurile catoriva piese au iesit la suprafata. J.Lo declara ca fanii o vor gasi mai puternica pe acest disc, dar despre asta puteti citi mai multe aici. Same Girl a fost un buzz single cu care Jennifer Lopez ne-a anuntat ca se intoarce in muzica, iar prima piesa lansata oficial a fost I Luh Ya Papi. Oricum, in aceasta vara vom tot auzi de ea, odata cu imnul campionatului Mondial de Fotbal si cu piesa Adrenalina, un featuring exploziv cu Ricky Martin si Wisin.

Cum vi se pare First Love? Ajunge pe radio?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: