Home / Stiri / Muzica / Jean Gavril – Nebun de legat (videoclip)
Jean Gavril – Nebun de legat (videoclip)

Jean Gavril – Nebun de legat (videoclip)

Jean Gavril, artistul care in zilele anterioare a lansat o serie de coveruri in interpretare proprie full band, vine cu primul single oficial: “Nebun de legat” cu tot cu o varianta in engleza si un videoclip.Single-urile lansate de el astazi, ‘Nebun de legat’ si varianta sa in engleza, ‘I won’t get lost’, se bucura si de videoclipuri filmate in trei zile in Sicilia, acolo unde Jean Gavril impreuna cu Laura Giurcanu s-au plimbat pe strazi in timpul eruptiei vulcanului Etna.

‘Italienii au fost foarte receptivi – m-au intrebat unde pot veni sa ma asculte cantand si cand au auzit ca am venit doar pentru o filmare, s-au oferit sa organizeze un concert in piata mare din Catania, ca sa nu pierdem ocazia pentru o petrecere…nebuna de legat’ a povestit Jean.

Piesele au fost realizate de catre Deepside Deejays iar textul ‘Nebun de legat’ a fost scris chiar de catre artist, inspirandu-se din aventura sa amoroasa care i-a schimbat perceptia asupra vietii:

‘Iubirea ne ajuta sa crestem, sa cunoastem sub pielea noastra o suita de personaje care ne surprind, despre care nu am citit decat in carti – putem fi neasteptat de pasionali, de calzi si in acelasi timp de rai. Erotismul si iubirea ne consuma si in final ne fac cunostinta cu noi insine, ajutandu-ne sa crestem. Eu stiu ca nu ma voi mai pierde – in momentul acesta pasiunea pe care o traiesc este muzica si de-abea astept sa o consumati alaturi de mine..’
Are vreo sansa pe in muzica romaneasca, aduce ceva nou?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte