Jay – Z feat. Justin Timberlake – Holy Grail

Jay-Z si-a lansat astazi albumul Magna Carta Holy Grail iar noi ascultam un prim single. Holy Grail e un featuring cu Justin Timberlake in care se vorbeste despre femei, iubire si faima.
Timberlake ne deschide piese cu versuri despre o iubire cu nabadai, in timp ce Jay-Z continua, mentionand nume de celebritati care au avut ceva de suferit din cauza faimei.

Daca e relatia despre care povesteste JT e o metafora sau nu, aflati ascultand mai jos.

Magna Carta Holy Grail mai cuprinde, printre altele, si colaborari cu Frank Ocean pentru piesa Oceans, Rick Ross si, evident, un featuring cu Beyonce, iar de-a lungul trackurilor care compun discul se va auzi si vocea lui Blue Ivy Carter, copilul celor doi.

MCHG va fi lansat in format fizic pe 7 iulie, dar printr-un parteneriat cu o firma producatoarea de telefoane mobile, Jay-Z a oferit unui milion de fani posibilitatea de a-l descarca gratuit prin intermediul unei aplicatii. Totusi, Billboard a anuntat ca nu le va lua in considerare atunci cand va realiza topul si estimarea totala a vanzarilor pentru prima saptamana de lansare.

Justi Timberlake a venit astazi cu noul sau videoclip, Tunnel Vision. Ambitios ca idee, Tunnel Vision are drept protagoniste principale 3 femei dezbracate, pe langa un JT care le admira. Clipul e atat de indraznet incat Youtube initial l-au blocat pe site, revenind insa la sentimente mai bune dupa cateva ore.

Cum vi se pare piesa Holy Grail? Merge ca prim single?

%d blogeri au apreciat: