Janelle Monae feat. Erykah Badu – QUEEN

Janelle Monae si Erykah Badu aduc din nou in atentie femeia puternica a zilelor noastre intr-un videoclip cu mult alb si negru – Q.U.E.E.N. Un muzeu cu exponate care se misca si respira, rebeli ai secolului XXI, acesta e conceptul pentru cel mai nou single al cantaretei care s-a bucurat de succes alaturi de Fun.
QUEEN e primul single pe cel de-al doilea album al cantaretei, The Electric Lady, iar colaborarea cu regina muzicii neo soul nu face altceva decat sa ii aduca un plus de valoare si recunoastere lui Janelle.

Haideti sa le urmarim mai jos in rolul de rebeli, intr-un clip regizat de Alan Ferguson.
Se pare ca relatia dintre cele doua cantarete este foarte apropiata, Janelle Monae gasind inspiratie alaturi de Erykah Badu, dar si un model de urmat din punct de vedere artistic.

“I just love her. We call each other twins. I talk to her on the phone at least three or four times a week.It was really inspired by our private conversation, dialogue that she and I have and continue to have. … She’s a strong woman, she’s an electric lady, she’s somebody that I look up to.”

Janelle Monae a devenit cunscuta publicului mainstream dupa ce s-a alaturat celor de la Fun. pentru piesa We Are Young, track care a facut istorie in Billboard, fiind in topul difuzarilor si aducandu-le americanilor premiul Grammy pentru cel mai bun grup nou. Totusi, ei se afla pe piata muzicala de ceva vreme, insa numai odata cu albumul Some Nights au reusit sa atraga atentia asupra lor, lansand piese ca melodia ce da titlul albumului sau Carry On.
Urmariti Videoclipul Mai Jos!

%d blogeri au apreciat: