J Cole – She Knows

J Cole reuseste mereu sa vina cu o dimensiune noua pentru piesele sale datorita videoclipurilor. Este cazul si noului clip cinematografic pentru She Knows, track extras de pe albumul Born Sinner.Clipul il are drept personaj central pe un pusti care fuge de la scoala pentru a se distra alaturi de prietenul sau. Lucrurile insa iau o intorsatura cu totul neasteptata cand baiatul ajunge acasa.
Ce se intampla vedeti mai departe.

She Knows e un featuring cu Amber Coffman de la Dirty Projectors si foloseste un sample din trackul Bad Thing al trupei indie Cults. Born Sinner este cel de-al doilea material de studio al rapperului american, dicul Born Sinner fiind apreciat de critici si de lumea muzicala, marcand inca un succes pe lista lui J Cole dupa albumul de debut.
L-am putut urmari intr-un super show live inaintea SuperBowl, cand a trecut prin piesele care l-au adus printre favoritii publicului. Printre ele se numara si Crooked Smile, track la care a colaborat cu TLC si care are, la fel ca She Knows, un clip bine gandita cu o noua dimensiune a povestii din spatele versurilor.
Cum vi s-a parut clipul? Ati ascultat Born Sinner?

%d blogeri au apreciat: