Home / Stiri / Muzica / Inna si Pitbull – Good time (videoclip)
Inna si Pitbull – Good time (videoclip)

Inna si Pitbull – Good time (videoclip)

INNA revine alaturi de rapperul Pitbull si o piesa pentru vara, sexy si usor de fredonat: “Good time”, primul single de pe albumul “Soy LatINNA” ce va fi lansat in vara 2014.
“Good time” este a doua colaborare dintre INNA si Pitbull dupa “All the things”, melodie pe care au lucrat-o pentru noul album al lui Pit: “Global Warming: Meltdown”. Noua melodie face parte de pe primul album international al artistei, primul lansat sub egida Atlantic Records pe care il vom gasi pe iTunes in vara 2014: “yo soy latINNA”.
Producatorii acestei piese sunt Wallpaper si Axident, aceeasi echipa care a produs “Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar songwriterii sunt Thomas Troelsen (a scris piesa “Marabou” a Antoniei si “More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee), J. Hart si Pitbull.
Piesa vine cu un videoclip ! PLAY!

Daca vrei sa asculti cealalta colaborare a INNEI cu Pitbull, o gasesti AICI! Cei doi artisti au legat deja o prietenie insa in urma cu un an INNA a fost acuzata ca ar fi copiat “More than friends” dupa un single de-al lui Pitbull. S-a dovedit ca era vorba de acelasi compozitor care a facut ambele melodii asa ca prietenia dintre ei merge mai departe.

Va reveni INNA la radiourile romanesti cu “Good time”? Ar putea fi piesa asta la fel de mare precum POHUI fara vreun fel de promovare in Romania?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: