Home / Stiri / Muzica / Inna – Rendez Vous (videoclip nou)
Inna – Rendez Vous (videoclip nou)

Inna – Rendez Vous (videoclip nou)

Inna le face un cadou fanilor si lanseaza videoclipul pentru Rendez Vous. Cantareata sarbatoreste astfel peste un miliard de vizualizari pe canalul ei de Youtube, o adevarata premiera pentru un artist roman.
Videoclipul cu aer de vacanta a fost filmat anul trecut in Costa Rica, iar piesa se afla inclusa pe cel mai recent album lansat de cantareata, INNA, aparut in 2015.
Dupa ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati (in prezent, are peste 1.6 milioane de abonati), a bifat doua videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari (“In Your Eyes” feat. Yandel si “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reuseste sa stabileasca un nou record si aduna 1 miliard de vizite pe propriul canal.

Inna a acumulat pe contul ei de YouTube mai multe vizualizari decat artisti renumiti pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizari). Pe langa YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artisti romani.

Anul trecut Inna a avut nu mai putin de 5 piese in topul celor mai difuzate track-uri de pe radio, si am ascultat-o cu Diggy Down, Mai stai, un featuring cu 3 Sud Est sau Bop Bop.

Ce ziceti de reusita Innei?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte