Infecția cu coronavirus, mai gravă decât se credea. Persoanele care nu prezintă semne de boală pot fi purtătoare

Persoanele care nu prezintă semne de boală pot fi purtătoare și pot transmite infecția cu noul coronavirus.

Declarația a fost făcută de directorul Centrului american pentru Controlul Bolilor care a precizat că în unele cazuri de confirmate de îmbolnăvire pacienții au prezentat doar dureri moderate de gât.

În contextul măsurilor globale de limitare a răspândirii coronavirusului și de teama îmbolnăvirilor, diverse evenimente și târguri internaționale au fost anulate sau riscă să nu mai aibă loc în perioada următoare.

O decizie istorică a fost anularea expoziției Mobile World Congress 2020, eveniment ce are loc în mod tradițional la finele lunii februarie și care dă tonul în materie de trenduri în industria telefoanelor mobile. Anularea evenimentului este o lovitură grea dată în special brandurilor mai mici pentru care targul era un prilej să își prezinte noile tehnologii într-o locaţie cu vizibilitate maximă. Și companiile mari vor fi nevoite sa isi reprogrameze lansarile si prezentarile.

Și Marele Premiu Chinez de Formula 1, programat la Shanghai în aprilie, a fost anulat.

Tot în Shanghai era programată Săptămâna Modei care a fost amânată. Evenimentul urma să aibă loc la finele lunii martie.

Hong Kong Filmart, cel mai important târg de film de pe continentul asiatic, a fost de asemenea amânat.

Tot la Hong Kong, a fost anulat Art Basel Hong Kong 2020, târgul de artă contemporană care ar fi trebuit să se deschidă pe 19 martie.

Turneele feminine de golf din Singapore şi Thailanda nu se mai țin iar Salonul Aeronautic de la Singabore – cel mai important pentru industria aviatică – se confruntă cu zeci de renunțări de participare la eveniment. Printre cei care au făcut astfel de anunțuri se numără companii mari din domeniu.

%d blogeri au apreciat: