Home / Stiri / Muzica / Iggy Azalea feat. Rita Ora – Black Widow (coperta single)
Iggy Azalea feat. Rita Ora – Black Widow (coperta single)

Iggy Azalea feat. Rita Ora – Black Widow (coperta single)

Mai e putin pana cand Black Widow va fi lansat ca single oficial de pe albumul The New Classic, iar Iggy Azalea ne ofera artwork-ul inspirat din filmul Kill BIll al lui Tarantino.
Videoclipul a fost deja filmat pentru piesa la care si-au adus aportul si Katy Perry si producatorii Benny Blanco & Stargate. Momentan, Iggy Azalea inca domina topurile cu piesa Fancy,colaborarea ei cu Charli XCX fiind in continuare la varful clasamentului Billboard Hot 100.

Fancy a obtinut un adevarat succes, iar clipul ne-a dus inapoi in timp, pe vremea cand serialul Clueless tinea lipiti in fata televizoarelor adolescentii, iar Cher Horowitz era un adevarat model de fashion. Iggy Azalea a reusit sa obtina un record, dar despre asta cititi mai multe aici, in parte se datoreaza si featuringului cu Ariana Grande pentru piesa Problem. Rita Ora se pregateste si ea de lansarea unui nou single si de aparitia celui de-al doilea album care ar putea sa o propuleseze in topurile americane, dupa ce debutul ei peste Ocean a fost destul de slab. Primul single a fost I Will Never Let You Down si a intrat intr-o serie de emisiuni pentru promo, unde britanica s-a riscat sa faca si diverse coveruri.
Cum credeti ca va fi clipul? Ar putea fi la fel inspirat din Kill Bill?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte