HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017. Început de săptămână bun pe plan financiar pentru aceste zodii

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017. Principalul aspect astrologic de azi este conjunctia Luna-Neptun, care sporeste intuitia, altruismul, empatia si interesul pentru spiritualitate. Pe de alta parte, aceasi conjunctie poate sa diminueze realismul si pragmatismul. Este o zi care merita sa fie dedicata artelor si cultivarii talentelor.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 BERBEC

Creativitatea este astazi la cote maxime si va poate ajuta sa conturati ideea unui nou proiect profesional sau de afaceri la care va ganditi de ceva timp. Sunt favorizate activitatile intelectuale in general si cele care presupun intuitie si inspiratie artistica. Daca nu aveti grija sa va odihniti mai mult, este posibil sa ajungeti la oboseala cronica.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 TAUR

S-ar putea sa intampinati dificultati serioase in toate activitatile care necesita simt practic. Ar fi bine sa va limitati la chestiuni de rutina. In schimb, aveti sanse de reusita in activitatile care se bazeaza pe creativitate si inspiratie. Va sfatuim sa fiti foarte atent si prudent in comunicarea cu cei din jur, fiindca exista riscul sa fiti gresit inteles.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

In prima parte a zilei sunteti mai sensibil decat de obicei, ceea ce v-ar putea afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Va sfatuim sa nu va bazati prea mult pe simtul practic si sa nu faceti nicio promisiune daca nu sunteti absolut sigur ca va puteti tine de cuvant. In partea a doua a zilei va reveniti la forma dumneavoastra obisnuita. Ar fi bine sa va relaxati cu o activitate creativa.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 RAC

Este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani la care nu va asteptati. S-ar putea sa fie vorba de un ajutor financiar sau de un imprumut din partea unei rude. Oricat ati fi de entuziast, nu este cel mai bun moment pentru a face planuri de viitor, mai ales daca este vorba de cheltuieli si investitii. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata si sa nu luati nicio decizie in graba.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 LEU

Astazi puteti sa va bazati pe intuitie. Contextul astral este favorabil rezolvarii unor probleme ce necesita creativitate si inspiratie. Daca aveti preocupari artistice, este momentul sa vi le puneti in valoare si sa va bucurati de aprecierile celorlalti. Este posibil ca un membru al familiei sa va solicite ajutorul intr-o problema de sanatate.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

Se pare ca va faceti planuri in legatura cu un nou proiect profesional sau de afaceri. Este o zi buna pentru a gasi solutii originale, creative, dar nu si pentru demersuri concrete, tehnice. Sansele de reusita sunt mari, cu conditia sa aveti rabdare si sa fiti foarte atent la posibilele dificultati de natura birocratica.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 BALANTA

In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de atentie si concentrare. Astrologii va recomanda sa amanati activitatile importante si sa nu incepeti nimic nou, fiindca exista riscul sa faceti greseli costisitoare. La nevoie, puteti sa va bazati pe sfatul si ajutorul colegilor.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti cam confuz, indispus si fara chef de vorba. Nu este o zi buna pentru negocieri si discutii de orice fel. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Speculatiile sunt de evitat azi, fiindca riscul de pierdere este mult mai mare decat de obicei.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 SAGETATOR

Din cauza contextului astral de azi, va puteti astepta sa aveti dificultati de concentrare. Daca aveti de rezolvat probleme profesionale complexe, ar fi bine sa le amanati sau sa apelati la ajutorul colegilor. In relatia cu partenerul de viata este un moment prielnic pentru a va manifesta mai clar afectiunea.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

Se intrevede o zi relativ dificila in plan profesional, din cauza ca pragmatismul si eficienta sunt reduse. Ar fi bine sa amanati orice decizie importanta in afaceri sau la locul de munca, fiindca exista riscul sa faceti greseli de apreciere. Va sfatuim sa va relaxati cu o activitate creativa sau artistica.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 VARSATOR

O zi favorabila activitatilor creative, inovative. Aveti posibilitatea sa va puneti in valoare talentele artistice. In a doua parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va sustina activitatea artistica. In plan sentimental este un moment propice pentru discutii sincere si calme cu partenerul de viata.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017 PESTI

In prima parte a zilei, o intalnire de afaceri s-ar putea solda cu o dezamagire. Astrologii va sfatuiesc sa nu insistati, dar curand veti avea ocazia sa intoarceti situatia in favoarea dumneavoastra. Nu sunt recomandate speculatiile si orice alte actiuni riscante. Puteti petrece cateva ore placute in compania persoanei iubite. Nu este exclus sa faceti planuri pentru concediu.

Sursa: eastrolog.ro

%d blogeri au apreciat: