Home / Stiri / Muzica / Hevito – Mi Camisa
Hevito – Mi Camisa

Hevito – Mi Camisa

Dupa piesele Bailando (alaturi de DJ Sava) si Negra Linda (featuring Gipsy Casual & Ralflo), Hevito lanseaza Mi Camisa, o piesa cu versuri in limba spaniola si un videoclip inspirat de povestea lui Bonnie & Clyde.

O coproductie Cat Music Spain si Sprint Music, single-ul “Mi Camisa” este compus de Ion Chirinciuc, Ionut Catana si Adriana Rosu, iar versurile sunt scrise de artist si Alexandra Tirtirau. Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, Mexic si Vama Veche, Constanta.

Versurile in limba spaniola si ritmurile latino au devenit o semnatura marca Hevito. Pe numele sau real, Hector Manuel Severino Hernandez, originar din Republica Dominicana, canta de la varsta de 17 ani, iar in 2002, si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa sa, „Underground”. In 2012, Hevito a participat la X-Factor si a ajuns intr-o etapa avansata a concursului. Pana in prezent, exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi “Quemala”, “Latin Heart”, alaturi de Ale Blake, “Fara Wi”, single-uri de succes atat in tara, cat si in strainatate.

Va place piesa lui Hevito?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte