Home / Filme / HACKSAW RIGDE, cel mai nou film regizat de MEL GIBSON, si-a lansat primul trailer
HACKSAW RIGDE, cel mai nou film regizat de MEL GIBSON, si-a lansat primul trailer

HACKSAW RIGDE, cel mai nou film regizat de MEL GIBSON, si-a lansat primul trailer

Au inceput sa apara trailerele unor filme cu sanse mari la Oscar! Iata despre ce e vorba in cel mai recent film regizat de actorul Mel Gibson:
Mel Gibson a dovedit deja ca este un regizor bun cu filme precum Braveheart, Apocalypto sau The Passion of the Christ. La 10 ani de la ultima productie, revine in scaunul de regizor, cu un film dramatic despre cel de-al Doilea Razboi Mondial.

El ne spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, interpretat de Andrew Garfield, care a refuzat sa ucida sau sa poarte arme datorita convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alaturi de americanii care au luptat impotriva japonezilor in Pacific.

HACKSAW RIDGE se concentreaza pe batalia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de viata a 75 de raniti, chiar sub focul inamic. Dupa razboi, a fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul sau, de presedintele american Harry Truman.

Mel Gibson a adunat o multime de actori de valoare precum Hugo Weaving, Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Rachel Griffiths, Teresa Palmer, Matt Nable.

HACKSAW RIDGE va avea premiera pe 4 noiembrie, adica la fix cat sa intre in competitia pentru Oscarul 2017. Ce credeti, are vreo sansa?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte