Grimus – The Hell I’m In (videoclip)

Grimus a lansat o noua piesa, cu tot cu videoclip- The Hell I’m In. Trackul va promova cel de-al treilea material de studio al trupei, Emergence, ce va fi lansat oficial pe 13 martie.Dupa Priveste-ma si High, The Hell I’m In este o piesa despre care clujenii spun ca ii reprezinta. “Suna a Grimus”, de aceea si-au dorit sa existe si un videoclip care sa il insoteasca.
*”In clip, am incercat sa redam atmosfera apasatoare a unei situatii aparent fara iesire, pe care de cele mai multe ori o rezolva numai confruntarea cu tine insuti, de care cei mai multi dintre noi se feresc. A fost o experienta inedita, un experiment “do it yourself” si inca un reper in colaborarea noastra cu Sebastian Cimpean, devenita deja de traditie”, spune Vali Rauca de la Grimus.

Regizat de Sebastian Cimpean si avandu-l ca scenarist tot pe el, alaturi de Vali Rauca, videoclipul a fost filmat, la sfarsitul lunii noiembrie 2013, intr-un sat de langa Cluj.
Despre lansarea noului lor album, puteti afla mai multe detalii aici. Grimus sunt una dintre trupele cu o ascensiune extraordinara in lumea muzicala, cantand inclusiv in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers.
Va place videoclipul? Mergeti la concert?

%d blogeri au apreciat: