Grasu XXL feat. Mitză – Tare Frate

Okapi Sound și Music Expert prezintă astăzi cel mai nou videoclip Grasu XXL, „Tare Frate”, în colaborare cu Mitză.

„Tare Frate” reprezintă penultimul single înainte de lansarea celui de-al treilea album Grasu XXL, „UNU”, producția muzicală fiind realizată de Mitză (Agresiv) în studioul Okapi Sound. Filmările s-au desfășurat la studiourile Video Link pe parcursul a două zile în regia lui Spike (Evil Twin Studio), care apelează la o soluție inedită pentru clipurile muzicale din România, și anume video mapping.

Legat de soluția lui Spike, Grasu XXL spune: „A vrut Spike la un moment dat să facă un clip cu elemente de video mapping pentru el, dar nu s-a întâmplat, s-a întâmplat acum și eu nu pot decât să mă bucur fiindcă videoclipul este exact ce trebuia piesei.”

Spike, regizorul clipului, vorbește despre noua colaborare: „Cu Grasu XXL am pornit colaborarea de la „Prea Mult Fum” și a fost primul artist care a avut încredere în noi (Evil Twin Studio) să experimentăm toate nebuniile care ne-au trecut prin cap.”

Mitză a declarat despre piesă: „Piesa a fost făcută înainte de „Turbofin”, am finalizat „Tare Frate”, iar „Turbofin” avea terminate doar refrenul și o strofă. Totul a plecat din TU-R, când pregătisem diverse voci pentru interacțiunea cu publicul, după ceva timp am regăsit vocea și a ieșit refrenul pentru „Tare Frate”. După „Turbofin”, mă bucur că, în sfârșit, sunt trecut la featuring cu Grasu XXL (râde)”

Videoclipul „Tare Frate” este lansat la nouă luni după „Turbofin”, acesta din urmă strângând aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Motivul întârzierii noului videoclip este, oarecum, și accidentul pe care artistul l-a suferit cu aproape două luni în urmă.

„Accidentul ne-a zdruncinat pe toți, așa a fost să fie… trebuie să încercăm să mergem mai departe, așa e viața. „Tare Frate” a fost făcută cu mult înaintea accidentului, clipul chiar înainte… acum mă simt mult mai bine, sunt gata de treabă”

Urmariti aici videoclipul.

%d blogeri au apreciat: