Home / Stiri / Muzica / George feat. Amna – Detector de minciuni
George feat. Amna – Detector de minciuni

George feat. Amna – Detector de minciuni

George si Amna se cauta reciproc in cel mai nou videoclip al lor, Detector de minciuni. Noul single lansat de George e produs de Panda Music, iar filmarile ii gasesc pe cei doi in mijocul naturii, despartiti de un lac, fara sa poata ajunge unul la celalalt.
“Testul” s-a realizat in laboratorul Panda Music, unde Geørge, Marius Dia, Meriem Maria Emmanuela si Lora au compus piesa “Detector de minciuni”. Monitorizarea video este realizata de catre regizorul Dan Petcan, pe parcursul a doua zile in Cernavoda si padurea Snagov. Monitorizarea video este realizata de catre regizorul Dan Petcan, pe parcursul a doua zile in Cernavoda si padurea Snagov.

Daca am putea afla ce e in mintea persoanei iubite, relatiile ar fi mult mai interesante si, zic eu, longevive si pline de iubire. Este greu, dupa relatii esuate, sa fii sincer din prima si sa te deschizi complet, pentru ca nu stii daca poti avea incredere in persoana de langa tine. Melodia ‘Detector de minciuni’ este inspirata din realitate si face parte din povestea vietii mele. Ma bucur mult ca Amnei i-a placut sa cantam aceasta melodie impreuna”, declara Geørge.

“Ma bucur sa colaborez cu Geørge pentru ca am incredere in piesa. Asteptam nerabdatori parerile ascultatorilor. Cat despre videoclip, imi place mult, iar Dan Petcan s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre”, declara Amna.

George s-a relansat sub noul sau nume de scena dupa ce a activat o vreme sub pseudonimul Jorge, iar primul sau single a fost Nimeni nu-i perfect, un adevarat hit care a ajuns in topul difuzarilor. Dupa featuring-ul cu Jo a urmat o colaborare cu Andreea Banica, Rain in July. Amna a venit la inceputul verii cu piesa Viata e o aventura, dar a ajuns in clasamentul celor mai difuzate piese cu un featuring cu Robert Toma – In oglinda, track aparut spre finalul anului trecut. Ea a mai avut si alte piese de succes ca Evacuat sau Fara aer, lansate in 2014.

Va place piesa celor doi?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte