Home / Stiri / Muzica / Free Deejays – El Amor Es Un Party (videoclip)
Free Deejays – El Amor Es Un Party (videoclip)

Free Deejays – El Amor Es Un Party (videoclip)

Free Deejays lanseaza single-ul “El amor es un party”, o poveste care recreaza o zi inspirata din viata cubanezilor.
“Dupa multe zile de dezbateri, impreuna cu Dan Petcan – regizorul videoclipului, au urmat 3 zile de lucru intens, intr-o cladire parasita. La filmari a participat si tatal lui Rares (Kenny Cornel Varniote), cel care a pictat peretii si geamul cu imaginea lui Che Guevara, apoi o intreaga echipa de oameni a carat si aranjat, timp de 2 zile, recuzita adusa din Buftea”, spune Bogdan Tascau.
Piesa a fost compusa in studiourile Code Production de catre Bogdan Tascau (aka Dl Problema), Rares Varniote si Emanuela Oancea. PLAY!

Videoclipul a fost regizat de catre Dan Petcan iar de la filmari nu au lipsit incidentele, dar asta nu i-a facut pe cei prezenti sa se distreze.
“A urmat o zi intreaga de filmare, pe o ploaie torentiala, cu mentiunea ca ploua puternic in casa, prin gaura care se vede in podea si ne rugam sa reziste pana la final. Distractia a inceput din momentul in care am montat toate instrumentele, incat nici n-am simtit ca, de fapt, filmam”, adauga membrii Free Deejays care au mai lansat in luna februarie single-ul “Brothers of love”.

LIKE it?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte