Home / Stiri / Muzica / Francesca – Just wanna (videoclip)
Francesca – Just wanna (videoclip)

Francesca – Just wanna (videoclip)

Francesca lanseaza astazi al doilea single din cariera sa, “Just wanna”, o piesa compusa si produsa de David Deejay care a marcat un no.1 recent cu “Deja vu” a lui Ami.Noul single beneficiaza si de un videoclip, in regia lui Florin Botea. De machiajul artistei s-a ocupat Corina Hera, iar coafurile au fost realizate de Silviu Iuga. Francesca a purtat sase tinute, realizate de Amir Dobos.
“Videoclipul spune o poveste de iubire, prin ochii fetei. Desi nu mai sunt impreuna, aceasta isi aduce aminte de momentele frumoase, de petreceri, seri linistite, iesiri romantice sau cu prietenii”, a spus Francesca.
Puteti urmari aici videoclipul Francesca – “Just wanna”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Francesca a avut de filmat si cateva scene “fierbinti”, alaturi de partenerul sau din clip, Matei Negrescu. “Mi-a fost greu sa filmez acele secvente, am fost crispata la inceput, insa regizorul m-a ajutat foarte mult sa-mi depasesc emotiile si, pana la urma, totul a iesit exact cum ne-am dorit”, a spus tanara.
“Sper ca acest videoclip sa le placa fanilor mei si sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa mea de debut, ‘Paradise’”, a incheiat artista.
Ce parere ai, ar putea intra in topuri?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: