Home / Stiri / Actualitate Intern / Foresta Suceava – Steaua 1-2. Reghecampf, mulțumit de jucătorii din banda dreaptă. Becali anunță interesul pentru Teixeira
Foresta Suceava – Steaua 1-2. Reghecampf, mulțumit de jucătorii din banda dreaptă. Becali anunță interesul pentru Teixeira

Foresta Suceava – Steaua 1-2. Reghecampf, mulțumit de jucătorii din banda dreaptă. Becali anunță interesul pentru Teixeira

Steaua a învins, 2-1, Foresta Suceava și s-a calificat în optimile Cupei României.

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, dar așteaptă o îmbunătățire a jocului în Liga 1: ”Sunt fericit pentru calificare. Am făcut un meci bun, în special, în banda dreapta, unde ne-am creat multe ocazii. Am văzut și jucători reveniți. Sunt mulțumit de jucători. Trebuia să mai înscriem. Trebuie să jucăm mai bine, iar duminică mergem la Iași să câștigăm”.

În banda dreaptă au jucat Ovidiu Popescu, fundaș, și Gabriel Enache, mijlocaș. Popescu a deschis scorul, iar Enache a creat faza golului de 2-1.
Mihai Pintilii a revenit în echipa Stelei, după o indisponibilitate de două luni și jumătate. ”Am așteptat mult să revin. Am jucat doar 15 minute, sper să joc următorul meci 30 de minute și să-mi revin treptat la potențialul maxim. Mulțumesc staffului medical pentru că m-a ajutat să revin mai repede pe teren. Important e să adunăm puncte în campionat. Nu mă gândesc deocamdată la echipa națională. Le urez succes băieților cu Polonia”, a declarat căpitanul obișnuit al vicecampioanei.
Gigi Becali: ”Îl vreau pe Teixeira”

Gigi Becali vrea să mai întărească Steaua cu un fotbalist de la Astra. ”Îl vreau pe Teixeira. Nu mă interesează că are 37 de ani. Nu-i fac contract de 5 ani. Mă interesează șase luni să ne calificăm în Champions League.

Tamaș e ceva special. Voi vorbi cu jucătorii, mi-e jenă de ei, că lor nu li se acceptă nimic. Dar, n-am ce face. Nu avem fundaș central. Moke e Moke, pe Mitrea nu o să-l vedeți decât în Cupă. Vom lua o decizie cu Tamaș, să vedem dacă îl amendăm 50.000 de euro. Nu s-a dat în spectacol. Nici antrenorilor nu le convine, dar le-am zis că vorbesc eu cu jucătorii. Nu e ok ce face”.

Stire preluata de pe www.libertatea.ro

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte