Fly Project feat. Misha – Jolie (videoclip nou)

Fly Project o coopteaza pe Misha intr-o noua productie la care isi aduce aportul si DJ Sava – Jolie. Noul lor single apare direct cu un videoclip in care toata lumea se distreaza in club.
Piesa Jolie a aparut printr-o colaborare intre Rappin’ On si Fly Records, prima de acest gen, iar DJ Sava si-a pus si el amprenta asupra produsului final.
“E genul ala de piesa pe care sa o dai tare in boxe si sa pleci spre mare. E o piesa care te indeamna la aventura, la nopti fierbinti, la vara aia pe care sa nu o uiti niciodata. Am lucrat foarte bine impreuna cu echipa Rappin’ On, nu exista competite intre studio-uri sau nu exista in cazul nostru, e vorba despre muzica, idei bune puse impreuna si cam atat” spune Tudor.

Videoclipul a fost produs de Alex Ceausu si, desi a fost implicata foarte multa figuratie, filmarea s-a terminat in 12 ore: “A fost printre putinele dati in care nu am stat foarte mult la o filmare si nici nu ne-a supus Ceausu la prea multe, Misha a fost cea mai solicitata si mai chinuita de data asta, fiind personajul principal in videoclip, a fost chiar o atmosfera placuta si n-am realizat ca s-au adunat niste ore de filmare la finalul zilei” declara Dan.

Fly Project sunt responsabili de productia celui mai nou single semnat de Nicole Cherry, Cine iubeste, iar anul trecut i-am ascultat cu hitul So High. Misha a lansat anul trecut piesa Vamos, dupa ce in vara colaborase cu DJ Sava pentru Amor a Monanco.

Ce ziceti de acest featuring? Va place piesa?

%d blogeri au apreciat: