Home / Filme / Filme noi in saptamana 20-26 martie
Filme noi in saptamana 20-26 martie

Filme noi in saptamana 20-26 martie

Iata care sunt aceastea:

INSURGENT

INSURGENT este ecranizarea celui de-alea doilea roman din trilogia pentru adolescenti, care este urmat de romanul Allegiant. Actiunea are loc in viitor, cand oamenii sunt impartiti in 5 grupuri, in functie de personalitatea lor: Abnegation (altruistii), Amity (pacifistii), Candor (onestii), Dauntless (curajosii) si Erudite (inteligentii). Demascati ca fiind Divergenti – oameni care nu se încadreaza intr-una din cele cinci categorii ale societatii – Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) sunt acum in postura de fugari, vanati de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al factiunii Eruditilor. In timp ce grupurile de tradatori Neinfricati, sub comanda lui Jeanine, rascolesc ruinele orasului Chicago in cautare de Divergenti, Tris si Four strabat orasul in speranta de a-si gasi aliati printre membrii factiunilor Prieteniei, Abnegatiei, Candorii si Neinfricatilor, precum si din randurile rebelilor fara factiune.
Trailer Insurgent

LE SEL DE LA TERRE

AVem si-un film documentar biografic, care ne face portretul lui Sebastião Salgado, cunoscutul fotograf brazilian, vazut din doua perspective: regizorul Juliano Ribeiro Salgado, fiul care incearca sa inteleaga mai bine de ce tatal sau a stat mai mult plecat de-acasa, si regizorul Wim Wenders, fotograf si mare admirator al operelor lui Salgado Senior. In ultimii 40 de ani, Sebastião Salgado a strabatut continentele in cautarea umanitatii in continua schimbare. A fost martorul catorva evenimente majore ale istoriei noastre recente: conflicte internaţionale, foamete si exod. De data aceasta, el pleacă in descoperirea unor teritorii virgine, a unei faune si flore salbatice, si a unor peisaje grandioase.
Trailer Le Sel de la Terre

THE GUNMAN

In filmul de actiune GUNMAN, Sean Penn calca pe urmele lui Liam Neeson, hotarat sa ne demonstreze ca e “greu de ucis”. El interpreteaza rolul unui fost combatant in fortele speciale, vanat pentru a fi eliminat chiar de catre fostul sau angajator. Mai exact, intra intr-o cursa contracronometru pentru a-i ucide el primul pe cei care vor sa-l ucida, din jungla Africii pana in strazile Londrei. In distributie mai apar actorii Ray Winstone, Javier Bardem, Idris Elba, Jasmine Trinca si Mark Rylance.
Trailer The Gunman

EK VILLAIN/PSIHOPATUL

Iubitorii filmelor indiene probabil ca nu vor rata PSIHOPATUL, o noua productie Bollywood. Cand iubita lui devine cea mai recenta victima a unui criminal in serie, Guru porneste in cautarea ucigasului iar rroul nu se va da in laturi de la nimic pentru a obtine razbunarea.
Trailer Ek Villain

Ce film v-a atras atentia?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte