Home / Filme / Filme noi in saptamana 20-26 februarie
Filme noi in saptamana 20-26 februarie

Filme noi in saptamana 20-26 februarie

Cele 4 premiere din aceasta saptamana ne atrag ca un magnet in cinematografe. Iata despre ce este vorba:
Woman in black 2: Angel of Death

Daca va speriati usor, atunci poate n-ar trebui sa mergeti singuri la premiera Woman in Black 2. Acest horror si-a schimbat regizorul si protagonistul (Daniel Radcliffe), dar speram ca a pastrat atmosfera macabra de poveste gotica. Actiunea din noul film se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cu 40 de ani mai devreme decat cea din primul film, care era o ecranizare dupa un roman gotic de Susan Hill. Resedinta unei familii de vaza este transformata de catre armata britanica intr-un spital de boli mintale. In rol principal avem o asistenta care lucreaza in spital si care-si da seamana ca locul e bantuit…

The theory of everything

Un film inspirat din viata geniului Stephen Hawking, fizician, teoretician al originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. The Theory of Everything se axeaza doar pe o bucata din viata lui Stephen (Eddie Redmayne), mai exact pe relatia dintre el si sotia lui Jane (Felicity Jones). Cei doi s-au cunoscut in vremea studentiei in anii ’60, cand Stephen incepea deja sa sufere de boala care l-a paralizat, obligandu-l sa traiasca intr-un scaun cu rotile si sa comunice cu ajutorul unor masinarii. Filmul e inspirat din biografia Travelling to Infinity: My Life With Stephen, scrisa de sotia lui Stephen.

Big Eyes

Cel mai recent film marca Tim Burton este o drama biografica despre viata pictoritei americane Margaret Keane, interpretata de Amy Adams, care a avut mare succes in anii 50, cand isi vindea tablourile sub numele sotului ei, Walter Keane (Christoph Waltz). Margret a trebuit sa-si dea sotul in judecata si sa dovedeasca ca picturile erau de fapt ale ei, nascand astfel unul dintre cele mai faimoase procese din istorie. Distributia este formata din Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter, Terrence Stamp, Jason Schwartzman, Danny Huston.

White God

Avem si-o drama ungureasca, premiata cu trofeul Un Certain Regard la Cannes 2014. Lili are 13 ani si isi iubeste din toata inima cainele, pe Hagen. Fata este devastata cand tatal ei il lasa pe Hagen pe strada, iar cainele dispare. Convinsa ca dragostea poate invinge orice obstacol, Lili porneste in cautarea cainelui.

Nu uitati, weekendul acesta are loc cel mai important eveniment cinematografic al anului – Gala Oscar!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte