Home / Stiri / Muzica / Fifth Harmony – Uptown Funk (cover Bruno Mars)
Fifth Harmony – Uptown Funk (cover Bruno Mars)

Fifth Harmony – Uptown Funk (cover Bruno Mars)

Fifth Harmony, un grup care a fost favorit in a castiga X Factor SUA, vine cu cel mai tare cover dupa hitul lui Bruno Mars & Mark Ronson – Uptown Funk. Cele cinci fete aduc ceva nou piesei care a inceput sa urce din ce in ce mai mult in topuri.
Fifth Harmony au iesit pe locul 3 in editia a doua a concursului X Factor SUA, iar Simon Cowell este responsabil de formarea acestui grup,dupa ce fetele nu au reusit sa convinga antrenorii la nivel individual. Chiar si asa, succesul lor a fost garantat de marea masinarie de marketing, iar talentul lor le-a adus recunoasterea din partea unor publicatii ca Popdust Magazine, iar MTV le-a numit drept Artist to Watch anul trecut la MTV VMA.

Fetele se pregatesc de lansarea primului lor material de studio, Reflection, iar popularitatea lor a fost intr-un trend ascendent inca de la aparitie. In plus, anul trecut au plecat in turneu alaturi de Demi Lovato, iar anul acesta vor porni in propriul lor turneu prin SUA. Primul lor single a fost BOSS, urmat de Sledgehammer. Acesta din urma a ajuns deja pe locul 40 in Hot 100 si pe locul 22 in US Mainstream Top 40.

Va place versiunea fetelor?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte