Emmah Toris – We’re happening

Emmah Toris lanseaza videoclipul “We’re happening”, varianta in limba engleza a piesei “Ne intamplam”.”We’re happening” pastreaza nealterat sentimentul unic pe care ti-l ofera piesa. O poveste ce te invaluie de la primul acord si te fascineaza pana la final. Piesa este compusa de catre Emmah, in colaborare cu UNU’ de la ROA si armonizeaza stiluri diferite, de la influente de jazz, sunete electronice, alegerile vocale de blues, melancolice, pana la cadente indie rock.
Emmah Toris reprezinta o alternativa a propriului sau nume. De provenienta germanica, Emmah inseamna “intreg”, “universal”, “complet”, iar Toris este o prescurtare a numelui de familie al artistei, dar si o trimitere la originea japoneza a termenului “Tori”, care inseamna “pasare”.

Artista s-a nascut in Romania si are radacini germane si grecesti. Fiind influentata de experientele dobandite in diferite calatorii, de carti, filme si muzica, Emmah a decis sa-si inregistreze reflectiile in muzica si urmeaza sa lanseze un nou videoclip.

%d blogeri au apreciat: