Home / Stiri / Muzica / Eli – Ma intelegi
Eli – Ma intelegi

Eli – Ma intelegi

Rapperul timisorean Eli lanseaza “Ma intelegi”, primul sau single din 2016, insotit de un videoclip ce abordeaza un subiect sensibil la noi in tara.
“Ma intelegi” e mai mult decat o piesa, mai mult decat o poveste de viata, e un ferm semnal de alarma.

Folosindu-se de actori profesionisti pentru a da veridicitate si naturalete videoclipului, imbinand atmosfera dark a piesei cu armoniile de jazz, rapperul trece dincolo de actul muzical si intra abrupt in sfera realului, atacand una din cele mai grave probleme cu care se confrunta tara noastra: traficul de persoane.
Mi-am dorit foarte mult ca cei care urmaresc acest videoclip sa constientizeze fata hidoasa a traficului de persoane si a sclaviei sexuale. Problema aceasta e atat de grava si din pacate atat de usor trecuta cu vederea de fete sau de parintii acestora, incat unii ajung sa devina constienti de ea abia dupa ce i-au “experimentat” efectele. Sunt atatea cazuri de domnisoare care au crezut sincer in dragoste si au sfarsit prin a fi vandute de oameni fara scrupule care se deghizau in “iubitii” lor. Dar asta nu e tot! Goana dementa dupa lux si faima, maladie ce s-a extins teribil in randul fetelor tinere din Romania, poate avea aceleasi efecte. Aici nu mai e vorba de muzica, e vorba de viata! Tin sa multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si au facut posibila realizarea lui : Hotel Galaxy, Sega, actorilor, precum si intregii echipe Voices Media” – declara Eli.
Cum vi se pare noul single al lui Eli?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte