El Proyecto feat Dana Nalbaru – Un milion

El Proyecto lanseaza noul single in premiera pe Urban.ro! “Un milion” este o colaborare inedita cu Dana Nalbaru, vocea trupei Hi-Q.Dupa “Ella Bella”, single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul pentru single-ul “No Matter What”, Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza single-ul “Un million” feat Dana Nalbaru.

Compusa de catre cei trei baieti de la El Proyecto , “Un million” este un indemn ca fiecare dintre noi sa aiba incredere in propriile vise sis a urmareasca pas cu pas realizarea lor.

“Visele sunt cele care ne motiveaza si ne dau energia pentru a le realiza, dar numai daca avem incredere in ele. Noi suntem siguri ca piesa va fi auzita de mai mult de un milion de suflete si fiecare va intelege mesajul nostru si, de ce nu, vor regasi increderea in visurile lor.”, povesteste Andy, El Proyecto.
“Intr-o lume in care majoritatea s-a obisnuit sa judece de parca ar detine adevarul absolut asupra celorlati, sa arate cu degetul si sa raneasca in mod gratuit, mai exista cativa “naivi”, veseli si plini de speranta, care CRED ca a fi bun este o virtute si ca vei fi rasplatit pentru asta. Andy, Rime si Diego, adica El Proyecto, mi-au facut propunerea de a canta alaturi de ei un cantec pe care l-au compus pentru toti cei care au aceleasi valori ca si ei… Ascultandu-le povestea si, mai apoi, textul piesei, am fost onorata sa spun DA unor baieti care stiu si vor sa lupte pentru visele lor…”, continua Dana Nalbaru.

%d blogeri au apreciat: