Home / Stiri / Muzica / Dorian Popa, Rita – Ma ai la suflet
Dorian Popa, Rita – Ma ai la suflet

Dorian Popa, Rita – Ma ai la suflet

Rita isi face debutul in lumea muzicala cu un super featuring cu Dorian Popa si piesa Ma ai la suflet. Rita e o tanara de origine africana care se anunta a fi o noua aparitie exotica in muzica de la noi.
“Rita, noua artista MediPro este o aparitie cool, fresh ce abordeaza un nou stil muzical, are un swag nativ” spune Dorian. Colaborarea cu Rita a fost intamplatoare. Cand am fost in studio sa ascult cateva piese, Blazon mi-a aratat piesa, pe care Rita o inregistrase deja. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut cum suna, asa ca am scris impreuna cu Blazon inca o strofa pe care sa o cant. ” declara Dorian.

Ma ai la suflet este prima mea melodie si sper sa placa publicului cel putin la fel de mult cat imi place mie .A fost aleasa dintre 6 melodii produse de diferiti compozitori . Sunt incantata ca prima piesa lansata de mine sa fie in colaborare cu Dorian Popa pe care il apreciez foarte mult. ‘ declara Rita.

Dorian Popa nu se afla la prima colaborare pe anul acesta, el a mai lucrat cu Giulia pentru Ploaie de vara, o piesa care a prins in oline. In plus, a lansat si Buze, un track cu subinteles la care a primit ajutor din partea lui What’s Up, iar anul trecut a fost de neoprit in ascensiunea sa in topuri datorita featuring-ului cu Ruby la Buna, ce mai zici.

Va place debutul Ritei? Credeti ca are potential?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte