Home / Stiri / Actualitate Intern / Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR
Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR

Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR

Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR
 Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR - Image
Dorel Visan noul ambasador al culturii si identitatii nationale in cadrul CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României, a decis să ofere maestrului Dorel Vișan Titlul de Ambasador al Culturii și Identității Naționale și de asemenea va participa Sâmbătă 25 noiembrie, ora 14:00 la standul Automobile Dacia din cadrul Romexpo unde va avea loc “Medalionul Cultural Dorel Visan”
Maestru Dorel Vișan, actor, director și poet român, cu peste 40 de interpretări pe scena teatrului românesc, a reușit de-a lungul timpului să transmită unor generații întregi, conceptul de artă la superlativ. CNMR îl felicită pe maestru, pentru toate acțiunile întreprinse și pentru aprecierea distinsului față de coaliția noastră și în semn de recunoștință îi oferim acest titlu, prin care întregim reprezentativitatea culturii și identității naționale alături de alte personalități, Ambasadori CNMR ai Culturii : Eugen Simion, Tudor Gheorghe, Radu Bălănescu, Antonie Tămaș.
Coaliția Națională pentru Modernizarea României a susținut și va continua să promoveze personalitățile culturii românești și pe acei patrioți desăvârșiți ce au transmis prin opera lor, identitatea românească până în cel mai îndepărtat cătun, indiferent că au folosit filmul, teatru, poezia, proza, pictura, cântecul.
’’Pentru mine Maestrul Dorel Vișan, reprezintă un exemplu de patriotism, măestrie și respect față de națiunea română. Reprezintă unul din puținele modele rămase poporului român pentru păstrarea identității și culturii românești. Prin arta, filmul, proza, gândurile filozofice și reflecția națională, Dorel Vișan își asigură un loc în inimile românilor și în istoria poporului român. Modestia, inteligența, profunzimea, sunt doar câteva din calitățile pe care i le-am descoperit acestui mare om. Suntem mândri de faptul că o asemenea personalitate face parte din familia CNMR’’, a declarat președintele Alexandru Cumpănașu.


US24 NEWS este o agentie de stiri ce isi propune informarea cetatenilor intr-un mod acurat, independent. Va aducem stiri din diverse domenii precum: sport, politica, economie, externe. Suntem mereu pe pozitii pentru informarea corecta a cetatenilor. Ne-am infiintat in 2015 si de atunci aducem valoare presei online. Ne dorim sa crestem in continuare pentru ca tu sa fii mereu informat. Urmareste-ne in nu vei regreta.


US24 NEWS

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte