Home / Stiri / Muzica / DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)
DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)

DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)

DJ Take impreuna cu Melisse ne ofera o piesa plina de candoare si emotii, “Iubire in ecou”.
Cu totii am trait la un moment dat o “iubire in ecou”, in care intensitatea sentimentelor varia in cuplu, dragostea nefiind impartasita la acelasi nivel. Sentimentele reverberau astfel in ecou si nu in duet si transformandu-ne intr-un “inger cazut in noapte”, pierdut “intre vorbe si soapte”, dupa cum ne canta Melisse.
“Este o piesa cu un mesaj puternic, o piesa in care se regaseste fiecare dintre noi, traind cel putin o data in viata aceasta experienta. Am lucrat la aceasta productie cu o deosebita placere si cu entuziasm”, a declarat DJ Take.

Despre colaborarea cu Melisse, DJ Take a avut numai cuvinte de lauda:
“Amandoi avem aceleasi ideei si ganduri. Melisse este atat o voce superba, cat si o persoana deosebita, cu un caracter special, alaturi de care iti face o deosebita placere de a lucra. “Iubire in ecou” nu a fost o piesa care sa ne creeze probleme. Este o melodie in care noi am investit atat timp cat si suflet, iar totul a venit de la sine; am vrut sa ne putem experientele traite pe foaie iar apoi sa fie auzite. Si credem ca am reusit acest lucru!”.
Va place piesa asta?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte