Home / Stiri / Muzica / Dj Robert Georgescu & Lara – Vise (single nou)
Dj Robert Georgescu & Lara – Vise (single nou)

Dj Robert Georgescu & Lara – Vise (single nou)

Dj Robert Georgescu & Lara alaturi de Live Artist lanseaza noul single “VISE” .Piesa a fost produsa de Robert Georgescu, Lara si Da Fleiva.
“Pana acum v-am obisnuit cu piese energice, cum a fost Beside You, piesa ce a cucerit topurile radiourilor din Romania si nu numai. Insa noua noastra piesa “VISE” este total diferita de cele lansate pana acum, fiind o melodie de dragoste cu un stil care este pe val in aceast an.Astept parerile voastre pe pagina de facebook”, a declarat Dj Robert Georgescu.
“Imi doresc ca noul nostru single “Vise” sa ajunga in inimile tuturor, fiind o piesa in care eu ma regasesc si sunt sigura ca si voi intr-un moment al vietii. Avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa o auzim in aceasta vara peste tot.” a declarat Lara.
Asculta aici noul single Dj Robert Georgescu & Lara – VISE!

Pe DJ Robert Georgescu il stim datorita piesei Beside You, cu care a dat lovitura in 2011, devenind unul dintre hiturile acelui an. Mai tarziu, tot alaturi de Lara a lansat I Feel si You Like, piesa la care a contribuit si el cu vocea. Anul trecut cei doi au lansat Sunshine, un track in stilul obisnuit al celor doi, iar la inceputul acestui an si-au lansat primul single in limba romana, Nu nu nu.
LIKE it?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte