Home / Stiri / Muzica / directia 5 – De ce iubim (Videoclip )
directia 5 – De ce iubim (Videoclip )

directia 5 – De ce iubim (Videoclip )

Trupa directia 5 lanseaza videoclipul piesei “De ce iubim”, o balada de dragoste ce ne indeamna la o analiza introspectiva a ceea ce inseamna iubirea, pentru fiecare dintre noi.
Single-ul este compus de catre Marian Ionescu si Florin Dumitrescu si ofera posibile raspunsuri celor care s-au intrebat, macar o singura data, “De ce iubim”.
“Este simplu, sincer si se potriveste cu atmosfera din timpul repetitiilor. Imaginile nu sunt trucate, iar pentru cei care filmau nu era clar ca aceste imagini se vor vedea vreodata”, spune Marian Ionescu.
Regizat de catre Petre Nastase si filmat in Teatrul Elisabeta, videoclipul “De ce iubim” ii prezinta pe cei 5 membri intr-o ipostaza neasteptata.

Filmarile pentru clip s-au desfasurat pe parcursul unei zile, iar personajele au fost selectate prin intermediul Facebook-ului directia 5.
Directia 5 pregateste pentru toamna un nou album, pe care se va regasti, probabil, si aceasta piesa. Anul trecut, trupa s-a auzit cu piesa Iarta-ma pe radio, iar apoi au venit cu Hello, un alt single extras de pe albumul Zambetul face minuni lansat in toamna lui 2013 .
LIKE it?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte