Home / Stiri / Life Style / De ce bărbații caută sex, dar găsesc dragoste, iar femeile caută dragoste, dar găsesc doar sex?
De ce bărbații caută sex, dar găsesc dragoste, iar femeile caută dragoste, dar găsesc doar sex?

De ce bărbații caută sex, dar găsesc dragoste, iar femeile caută dragoste, dar găsesc doar sex?

Bărbații nu întotdeauna știu ce vor cu exactitate, în materie de relații și dragoste. Deseori întâlnești bărbați care-ți spun că nu au căutat nimic serios atunci când au ieșit uc cineva, dar s-au îndrăgostit. În același timp, sunt cazuri în care bărbatul căuta dragoste, dar a înțeles că mai bine să fie singur. Același lucru putem spune și despre femei.

Diferența e că bărbații știu să fie aici și acum, fără a-și imagina cum va fi viitorul. Femeia încă chiar de la prima întâlnire își face planuri, așteptări, speranțe.

Dacă bărbatul consideră femeia de alături atrăgătoare și petrece frumos timpul cu ea, nu înseamnă că ea este Aleasa. Înseamnă că lui îi este plăcut și vesel alături de ea. Dar marea majoritate a femeilor nu înțeleg asta, până nu e prea târziu.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l accepte femeile în raport cu bărbații este că multe din acțiunile bărbaților nu au o anumită însemnătate profundă. Pur și simplu ei asta simt și cred exact în acel moment, nimic mai mult.

El îți spune că vrea o relație serioasă, dar asta nu înseamnă că vrea acea relație cu tine. Doar pentru că te consideră sexy nu înseamnă că vrea să se culce cu tine. Doar pentru că îi este vesel alături de tine, nu înseamnă că ești perechea lui. De fiecare dată când femeia crede că asta „înseamnă ceva”, ea se pregătește pentru o anumită consecutivitate de acțiuni și apoi se dezamăgește.

Un bărbat nu vrea să-ți dea speranțe deșarte, decât dacă vrea să profite de tine. De asta unora bărbați le este teamă, atunci când o femeie se atașează prea mult. Dar atunci când bărbatul este sigur că vrea să fie cu o femeie, aceasta neapărat va ști despre asta.

Articol preluat de pe www.devorbacutine.eu

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte